UAA NETWORK » Acil Sağlık Hattı » Başkandan Duyuru | ALUMNI UAA - Üsküdar Amerikan Lisesi'nden Yetişenler Derneği

Değerli Mezunumuz,

Dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 5,500 mezunumuzu değişik ihtiyaçlar ve ilgi alanları çerçevesinde bir araya getirmek için üzerinde çalışmakta olduğumuz dayanışma ve destek projelerinden  ilki ve en önemlisi olan “Acil Sağlık Yardım Hattı”nı tüm üyelerimiz için 1 Haziran 2016 tarihi itibariyle hayata geçirmiş olacağız.

Bu projemizi, dernek üyelerimizin acil sağlık konularındaki çağrılarını, oluşturduğumuz ortak bir mail grubuna her an kolaylıkla ve hızlıca ulaştırabilmek ve bir anda tüm üyeleri ortak bir amaç için harekete geçirmek üzerine kurguladık.  Üyelerimiz, arkadaşları ve tüm yakınları için acil kan veya herhangi bir hastanede /sağlık kurumunda tanıdık arayışında bulunabilir ve ilgili konularda uzman doktorlarımıza ulaşabilirler. 

Uygulamamızın etkili olabilmesi ve amacına ulaşabilmesi için sizlerden ricamız, Üsküdar Amerikan Lisesi Mezunlar Derneği’nin websitesi (www.alumniuaa.org) üzerinden üyelik bilgilerinizi güncellemeniz ve üye değilseniz de aramıza katılmanız. Bu tip dayanışma ortamları ancak sizlerin katkılarıyla güçlenip amacına ulaşabilecektir!

Bu vesileyle dünyanın her ülkesindeki doktorlarımıza, eczacılarımıza ve diğer sağlık kurumlarında çalışan mezunlarımıza da çağrıda bulunmak isteriz.

Acil sağlık hattımızın başarıyla çalıştığından emin olmak ve uygulamaları geliştirebilmek için sizlerin değerlendirme ve yorumlarınızı paylaşmanız bizler için çok değerli. Bu kapsamda lütfen geri bildirimlerinizi alumniuaa@uaa.k12.tr adresinden bizlerle paylaşın ki hep birlikte daha etkili sonuçlar alabilelim.

Acil sağlık hattına hiç bir zaman ihtiyaç duymamanız umuduyla, sağlıklı günler dileriz.

UAA Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu adına

Dilek Ölçer

https://www.ualyetder.org/tr/baskandan-duyuru