HABERLER » Röportajlar » Üsküdar’da brownie kokusu | ALUMNI UAA - Üsküdar Amerikan Lisesi'nden Yetişenler Derneği

Üsküdar’da brownie kokusu

 

Geleneksel etkinliğimiz Brownie Day’de bu yıl da UAA mezunları ve yakınları bir araya geldi. Çoğu mezunumuzun, eski yıllarda, ilk defa okulda yeme fırsatı bulduğu brownieler, iki senedir yine okuldaki bir workshop eşliğinde hazırlanıyor. UAA 2002 mezunlarından Gözde Küçük - Elit Çikolata sponsorluğunda, Elit Çikolata’nın güleryüzlü şefi Ahmet Usta ve workshop’a katılan tüm mezunlarla birlikte, okulun mutfağındaki kocaman kazanlarda hazırlanarak brownieler pişirildi. Fırından çıkan brownieler keyifli bir müzik ve konfetiler eşliğinde ılık ılık servise sunuldu...

Okulun yemyeşil bahçesinde canlı langırt, twister, dart gibi oyunlar, gelen mezunlara ve yakınlarına keyifli saatler geçirtti. Mezun çocukları ve torunları palyaçolar, yüz boyama ve animasyon gösterileriyle eğlendi. Genç mezunlar Trivia Challenge adlı yarışmada okulla ilgili soruları cevaplamakta oldukça zorlandılar, ama çok da eğlendiler.

Gün boyunca biletlerini sattığımız çekilişle, her katılımcıya küçük de olsa birer hediye verildi. En son olarak mezun derneğine bağışlanan büyük hediyeler olan Sumahan Otel’de konaklama ve wellness paketi, Sony cep telefonu, BMW en üst kategori haftasonu kullanım hakkı, Babylon’dan İlhan Erşahin caz bileti, Esse mutfak elektronik aletleri, Schwarzkopf, Tony and Guy ve Su Eczanesi bakım setleri, antika arabada şoförlü yarım gün boğaz turu, Juno ve Banyan Restaurant’tan yemek, Aydın Saat’ten bir saat de çekilişle sahiplerini buldu.

Etkinliğe eski öğretmenler ve okulun emekliye ayrılan çalışanları da katılarak mezunlarla biraraya gelip sohbet etme imkanı buldu.

https://www.ualyetder.org/tr/uskudarda-brownie-kokusu